På skovtur

Vores aktiviteter

 Vores aktiviteter er ikke altid så planlagte. Vi ser dagligt på vejr og vind og finder så ud af, hvad dagen skal bringe.

Eksempler på hvad vi laver:

Strandtur - skovtur - med tog til skagen og bunken - en tur til Divan og spise is - besøge  børnehaven - tur til farm fun - på havnen og se hvad der sker og købe fiskefrikadeller med hjem - i gågaden og ose lidt, fætter BR har altid noget vi ikke kan leve uden og så kan man jo også få soft ice. Vi tager på biblioteket i Frederikshavn, men er også i bogbussen, når den kommer til byen.
Legestuen starter i septemper måned - vi har den lille gymnastiksal hver torsdag - maler tegner klipper og klister - samler fine skaller på stranden og laver fin kunst til mor og far og laver hemmelige julegaver - laver varm mad sammen også i legestuen - læser - danser og synger det bedste vi har lært.
Der bliver selvfølgelig også bagt nogle goé ting og sager nogle sunde og nogle knap så sunde, der skal være plads til det hele.Smiler stort
Når vores æbler er blevet modne, kan vi få høstet dem og lave æblegrød.
Da vi nu har vores cykel, skal den selvfølgelig bruges flittigt. Nu kan vi komme vidt omkring og hurtigt cykle en lille eftermiddagstur.